Ehdolla kuntavaaleissa 2025

Helsingissä on saatu vihreiden johdolla aikaan valtavia kestävyysmurroksia kuluneen vuosikymmenen aikana. Olemme saaneet suljettua hiilivoimaloita, käännettyä Helsingin liikennesuunnittelu joukkoliikenteeseen, kävelyyn ja pyöräilyyn pohjautuvaksi ja nostaneet luonnon monimuotoisuuden suojelun kaupunkiympäristön suunnittelun prioriteettien joukkoon.

Helsinki näyttäisi tänä päivänä kovin erilaiselta, jos vihreät eivät olisi pitkään olleet kaupungin toiseksi suurin puolue. Olen ehdolla vaaleissa, koska haluan että Helsinki on vehreä, ilmastokestävä sekä ihmisistä ja muusta luonnosta huolen pitävä kaupunki myös jatkossa. Ja on sitä vielä nykyistä enemmän.

Ei ole itsestäänselvyys, että ilmastonmuutoksen ja luontokadon torjuminen otetaan tosissaan ja että kaupungin kasvaessa pidämme myös huolta heikoimmassa asemassa olevista. Ei ole itsestäänselvyys että panostamme tasa-arvoiseen koulutukseen, elävään kaupunkikulttuurin ja sen tekijöihin sekä eriarvoisuuden torjuntaan tässä kaupungissa.

Kuten olemme Orpon sinimustan hallituksen toiminnasta huomanneet, on Helsingin suurin puolue kokoomus valmis myymään kaikki ihmisoikeuksiin, sivistykseen ja ympäristövastuuseen liittyvät periaatteensa, jos vain pääsevät harjoittamaan talouskuria ja leikkaamaan hyvinvointiyhteiskunnan palveluista. Myös tulevissa kuntavaaleissa vihreät haastaa kokoomuksen vallan tämän kaupungin suurimpana puolueena. Ja sä joka luet tätä postausta, voit tulla mukaan tekemään muutosta.

Tervetuloa mukaan tekemään kampanjaa vihreän Helsingin puolesta! Laita matalalla kynnyksellä viestiä, jos kiinnostaa olla jollain kulmalla mukana kampanjassa. Mitään erityistaitoja ei kampanjointiin tarvita, kiinnostus ja uteliaisuus politiikkaa, Helsinkiä ja tämän planeetan pelastamista kohtaan riittää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *